aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέτε: «Θέλουμε και πρωτάθλημα και ομίλους»

Τέτε: «Θέλουμε και πρωτάθλημα και ομίλους»

Ο Τέτε άνοιξε το σκορ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Μινσκ και σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα έστειλε το σύνθημα για τον επαναληπτικό.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η Μινσκ είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε και εκεί να παλέψουμε για τη νίκη και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Εδώ είναι δύσκολο να παίξεις γιατί ο καιρός δυσκολεύει τον αντίπαλο. Αλλά εκεί είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για τη νίκη», ανέφερε αρχικά.

Για το γκολ του: «Ο προπονητής μου έδωσε ευκαιρία, θέλω να παίζω παραπάνω και καλύτερα. Στην Ευρώπη ναι είναι το καλύτερο που έβαλα, ίσως και στην καριέρα μου».

Για την ΑΕΚ και τις φιλοδοξίες της: «Κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Γινόμαστε πιο δυνατοί και μας αξίζει να παίξουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει όμως να δουλέψουμε πολύ σκληρά για αυτό. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε και πρωτάθλημα και ομίλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ