aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεστ… Ευρώπης!

Τεστ… Ευρώπης!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ψυχολογία μετά από μεγάλο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα στην ΑΕΛ. Οι διαδοχικές νίκες επί της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ έφεραν τα χαμόγελα στην ομάδα των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, η οποία με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο της θα τα δώσει όλα το απόγευμα στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, κυνηγώντας άλλο ένα τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην έξοδό της στην Ευρώπη.

Η διάθεση είναι στα επίπεδα που όλοι επιθυμούν, όμως οι δυσκολίες του αγώνα θα είναι πολλές. Η αντίπαλος της ΑΕΛ ίσως και να έχει την τελευταία της ευκαιρία για να μη βρεθεί μακριά από την 4η θέση. Συνεπώς θα γίνει σκληρή μάχη και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν αν θέλουν να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από την πρωτεύουσα. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, με νίκη σήμερα η ΑΕΛ μπορεί να ελπίζει βάσιμα για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο τρόπος παιχνιδιού έχει μερικώς αλλάξει με το νέο προπονητή, οι ποδοσφαιριστές διακρίνονται για το πάθος και την αυτοπεποίθησή τους και είναι σε θέση να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Οι έντεκα που επιλέχτηκαν την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ, έχουν τις πιο πολλές πιθανότητες να πάρουν και σήμερα φανέλα βασικού. Υπάρχει μόνο μια πιθανότητα να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μαύρου και στη θέση του να αγωνιστεί ο Πίτι. Αυτή θα είναι ίσως και η μοναδική αλλαγή από τον Μπαλταζάρ, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με το σχηματισμό 4-4-2 και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να μετατραπεί σε σύστημα 4-2-3-1. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζούνιορ, Κεραυνός, Κυριάκου, Βασιλείου, Στ. Παντελή και Π. Παντελή.

Εν τω μεταξύ, ψες ο προπονητής της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ και αρκετοί ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» τους στο AEL Limassol Shop, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές μαζί με φίλους της ομάδας, να συνομιλήσουν μαζί τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ