aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤεράστια δωρεά των παικτών της Premier League σε όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό

Τεράστια δωρεά των παικτών της Premier League σε όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό

Σε μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμοι να προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές των 20 ομάδων της Premier League.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Mirror», οι αρχηγοί των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας βρίσκονται σε επαφές και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών να μαζευτεί ένα τεράστιο ποσό για να διατεθεί σε όσους ανθρώπους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Πρώτον, ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους υπαλλήλους των ομάδων που έχουν βγει σε υποχρεωτική άδεια, ώστε να μην τους λείψει ευρώ από τους μισθούς που θα έπαιρναν προηγουμένως και να μην αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα.

Δεύτερον, θα δοθούν για να αγοραστεί φαγητό σε παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα μέσω της οικογένειάς τους για να έχουν ένα σωστό γεύμα, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από τον ιό και η κατάστασή τους είναι κακή και σε άστεγους.

Τρίτον, θα δοθεί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων στο σύστημα υγείας της χώρας, ώστε να το βοηθήσουν να ανταπεξέλθει και να ξεπεράσουν την πανδημία όσο το δυνατόν νωρίτερα και με λιγότερες απώλειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ