aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «ναι», τα «όχι» και η αντίπαλος από… άλλου παπά ευαγγέλιο

Τα «ναι», τα «όχι» και η αντίπαλος από… άλλου παπά ευαγγέλιο

Μπήκε με το δεξί η Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε προψές με 5-3 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, αλλά είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κρατά την καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, τη δημιουργία ευκαιριών και την αποτελεσματικότητα, μα και τη λάμψη του 18χρονου Ιωάννη Κωστή.  Αντιθέτως, αφήνει πίσω της την κακή αμυντική λειτουργία και τα κενά διαστήματα. Κάτι που δεν παραβλέπεται, όμως, είναι η κατάσταση της προψεσινής αντιπάλου.

Από τη μια, απέναντι στους ανέτοιμους βυσσινί των πολλών αφίξεων της τελευταίας στιγμής, ήταν λογικό να υπερέχουν οι ερυθρόλευκοι σε ετοιμότητα και ομοιογένεια. Από την άλλη, ακόμα και απέναντι σε τέτοιο σύνολο, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Πολύ πιο κατατοπιστικό, όμως, θα είναι το δείγμα απέναντι στην επόμενη αντίπαλο της Νέας Σαλαμίνας, η οποία είναι από… άλλου παπά ευαγγέλιο. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο «Αμμόχωστος» θα φιλοξενηθεί η ΑΕΚ, η οποία έδειξε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ πως διαθέτει σφριγηλή άμυνα και κυρίως, δεν συγχωρεί τις αμυντικές… ανορθογραφίες. Επομένως, αν οι ερυθρόλευκοι δεν παρουσιαστούν σημαντικά βελτιωμένοι, το έργο μπορεί να αποδειχτεί εφιαλτικό γι’ αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ