aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα λεφτά του Ρονάλντο η Ρεάλ θα τα δώσει για χαφ

Τα λεφτά του Ρονάλντο η Ρεάλ θα τα δώσει για χαφ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, χάνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να μπει στη μεταγραφική αγορά με μία «βόμβα», ωστόσο αυτή δεν θα είναι του αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει αργότερα, φού το συγκεκριμένο ρόλο φημολογείται πως θα καλύψει ένας εκ των Νεϊμάρ ή Εμπαπέ.

Η «βασίλισσα» παρουσιάζεται πανέτοιμη μόλις πάρει τα χρήματα του 33χρονου από την Γιουβέντους να τα… επιστρέψει στο Καμπιονάτο, κάνοντας δικό της τον Σέρβο χαφ, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Στη γείτονα χώρα υποστηρίζουν πως ο μάνατζερ του 23χρονου, Ματέγια Κέζμαν δείπνησε στη Ρώμη με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λολίτο και τον τεχνικό διευθυντή, Ίγκλι Τάρε για να τους μεταφέρει την προσφορά 155.000.000 ευρώ της Ρεάλ για το “διαμάντι” τους.

Τα χρήματα είναι πολλά και στη Μαδρίτη αισιοδοξούν πως σύντομα η ομάδα της πρωτεύουσας θα πει το μεγάλο “ναι” για την πρώτη, σπουδαία μεταγραφή της επί τρία χρόνια πρωταθλήτριας Ευρώπης, στη μετά Ρονάλντο εποχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ