aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δύο στοιχήματα του Κέρκεζ

Τα δύο στοιχήματα του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, πως θα δουλέψει σκληρά και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τη βάλει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Το δικό του στοίχημα είναι να φτιάξει μια ομάδα με ταυτότητα νικητή, αλλά πιο πολύ θέλει να ξαναδεί γεμάτη την κερκίδα και με τους οπαδούς της ΑΕΛ να δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για την ομάδα τους. Ο κόσμος είχε και έχει σε εκτίμηση τον Βόσνιο, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και τώρα ως προπονητή.

Η εκτίμηση όμως αναμένει πως θα φανεί στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Μόνο έτσι, με των «δωδέκατο» της ποδοσφαιριστή, θα νιώσει ο Βόσνιος πιο δυνατός. Αλλά και η ομάδα θα είναι πιο γεμάτη, αν οι οπαδοί της την ακολουθήσουν. Ο κόσμος δείχνει έτοιμος να μπει και αυτός στη στροφή της αλλαγής και να επανέλθει στην ανατολική. Άλλωστε, ο κόσμος αποτελεί και την πιο ισχυρή δύναμη της ΑΕΛ, σε ό,τι επιχειρήσει να κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ