aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα δίνουμε όλα για το τρόπαιο»

«Τα δίνουμε όλα για το τρόπαιο»

Κανείς πλέον δεν προσπαθεί να κρυφτεί για τον μεγάλο στόχο της Ανόρθωσης. Γκάμπριελ, Σιβού, Σάντος και Ράγιος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Ανόρθωση μπορεί με σκληρή δουλειά να κατακτήσει το κύπελλο.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος θέλει το κύπελλο και θα παλέψουμε γι’ αυτό», δήλωσε ο Γκάμπριελ, ενώ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ανόρθωσης, Σιβού, πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι το κύπελλο. Ξέρουμε τι θέλει ο σύλλογος, ξέρω τι θέλει ο κόσμος και δουλεύουμε για να κερδίσουμε το κύπελλο». Από την πλευρά του ο Σάντος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η «Κυρία» θα είναι αυτή που θα κερδίσει το κύπελλο, ενώ ο Ρούβεν Ράγιος σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε. Θα συνεχίσουμε. Απολαμβάνουμε την πρόκρισή μας και βλέπουμε μπροστά. Δουλεύουμε για το κύπελλο. Τα δίνουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ