aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Ματώστε την ιερή κίτρινη φανέλα» (μεγάλη πόρωση)

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Ματώστε την ιερή κίτρινη φανέλα» (μεγάλη πόρωση)

Ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο επιστρέφουμε στα τσιμέντα και ήρθε η ώρα να τους ξεσηκώσουμε όλους ξανά, να τους αναγκάσουμε να αφήσουν τον καναπέ και να έρθουν όλοι μαζί μας στο γήπεδο που μεγαλώσαμε και ζήσαμε τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μας.

Η ανατολική εξέδρα το Σάββατο το βράδυ πρέπει να τους πνίξει για ακόμα μια φορά με τις ιαχές των χιλιάδων λεόντων που καλούνται να την κατακλύσουν! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα! Αφήνουμε τα πάντα στην άκρη και ετοιμαζόμαστε για τη μάχη του Σαββάτου!

Υψώνουμε τα λάβαρα ψηλά και πιο πωρωμένοι από ποτέ, πάμε να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν πίσω τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να παρουσιαστούν στο γήπεδο όπως ακριβώς γουστάρει να τους βλέπει ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ που βρίσκεται στο πλάι τους!

Να ματώσουν την ιερή κίτρινη φανέλα και με το πάθος τους και την ψυχή τους, να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους! Την Παρασκευή έχει μεγάλο pregame πάρτυ στο οίκημα μας στον Εναέριο και καλούμε όλους τους Λέοντες να κοπιάσουν για να ζήσουν από κοντά ακόμα μια παρανοική ακροΑΕΛίστικη βραδιά!

Το Σάββατο θα πάμε στο γήπεδο με ΠΟΡΕΙΑ που θα ξεκινήσει από το πάρκινκ του Άλφαμεγα Καψάλου στις 5:30. Καλούμε τον τεράστιο κόσμο μας να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών και να πορευτεί μαζί μας προς την ανατολική εξέδρα. Όσα μαζί σου και να χάσω δεν γουστάρω να ησυχάσω! Ζήτω η Α.Ε.Λ. ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ