aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρέπελ για Μπέκα: «Γι' αυτό τον αντικατέστησα...»

Στρέπελ για Μπέκα: «Γι’ αυτό τον αντικατέστησα…»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιούρχεν Στρέπελ, ωστόσο ο τεχνικός της Ανόρθωσης, στάθηκε στα ατομικά λάθη της ομάδας του και ήταν ο λόγος που κατά τον ίδιο η «Κυρία» δεν πήρε βαθμολογικό κέρδος από το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη της. Εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηούμενο με την ΕΝΠ γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος. Στην αρχή η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Ο Μπέκα δεν έκανε αυτά που ήθελα γι αυτό και έβαλα στην θέση του τον Κατσιαράβα, στην συνέχεια, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε κάναμε κάποια λάθη και γι αυτό δεχτήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 με την φάση του “Ρίκκι” αν έβρισκε κάποιο με την πάσα του (εννοεί τον Λαβόρδε). Αλλά ξανά τιμωρηθήκαμε από κάποια λάθη και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ.  Νομίζω ότι παίξαμε με καρδία αλλά πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα έχουμε πολλά να δουλέψουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ