aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «32» η Σάλτσμπουργκ, χαμός για τη 2η θέση στον 2ο όμιλο

Στους «32» η Σάλτσμπουργκ, χαμός για τη 2η θέση στον 2ο όμιλο

Μία εκπληκτική Σάλτσμπουργκ σάρωσε 5-2 την ανύπαρκτη Ρόζενμποργκ στο Τροντχάιμ και διατήρησε το απόλυτο στις τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων του Europa league.

Η Σάλτσμπουργκ σάρωσε 5-2 τη Ρόζενμποργκ στο Τροιντχάμ για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League και διατήρησε το απόλυτο στις τέσσερις αγωνιστικές, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Μεγάλη νίκη για τη Σέλτικ, που επικράτησε 2-1 της Λειψίας στη Γλασκώβη και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Ρόζενμποργκ-Σάλτσμπουργκ 2-5

Οι Αυστριακοί ξεκίνησαν επιθετικά και απειλούσαν την εστία των Νορβηγών. Στο 6’, ο Μιναμίνο με σουτ από 30 μέτρα έκανε το 0-1. Στο 20’, ο Μιναμίνο συνδυάστηκε με τον Ραμάλιο και έκανε το 0-2. Στο 37’, έγινε το 0-3 με τον Γκούλμπραντσεν να δέχεται την μπαλιά του Λάινερ και να τελειώνει τη φάση. Στο 45’, ο Μιναμίνο σε φάση διαρκείας έκανε το 0-4.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ο Αντεγκμπέρνο έκανε το 1-4. Στο 57’ο Χόβλαντ στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα σε σουτ του Μιναμίνο με αυτογκολ έκανε το 1-5. Στο 62’, ο Γένσεν συνδυάστηκε με τον Μπέντνερ και έκανε το 2-5.

Σέλτικ-Λειψία 2-1

Οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όμως, στο 11΄ο Τίρνι μέσα στην περιοχή νίκησε συμπαίκτες και αντιπάλους και έκανε το 1-0. Οι «καθολικοί» ήταν ανώτεροι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και έχασαν κάποιες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, η Λειψία μπήκε «φουριόζα», πίεσε την εστία του Γκόρντον και δημιούργησε ευκαιρίες. Ο ρυθμός έπεσε και ο Σάμπιτζερ έχανε ευκαιρίες για τους Γερμανούς. Έτσι, στο 78’, ο Λάιμερ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ογκουστέν με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι πρωταθλητές Σκωτίας απάντησαν άμεσα στο 79’, όταν συνδυάστηκαν άψογα οι Σινκλέρ και Κρίστι και ο Εντουαρντ προώθησε την μπάλα στα δίχτυα.

Βαθμολογία:

Σάλτσμπουργκ 12

Σέλτικ 6

Λειψία 6

Ρόζενμποργκ 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ