aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Τσίρειο θέλει να ’ναι αφεντικό

Στο Τσίρειο θέλει να ’ναι αφεντικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Απόλλωνα στο σημερινό ματς στο Τσίρειο, με αντίπαλο τη Δόξα. Όποια κι αν θα είναι η αντίσταση που θα προβάλει η αντίπαλός τους, δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστη παρουσιάζεται ως ανώτερη σχεδόν σε όλους τους τομείς, όμως αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη είναι απαραίτητη για να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή, αλλά και για να αποκτήσει καλύτερη δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με ένα πρόγραμμα βαρυφορτωμένο, καθώς ενδιάμεσα των αγώνων πρωταθλήματος είναι και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια υποτίμησης του παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να ανέβουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην κορυφή. Υπάρχει   η πίστη πως, μέσα στη δική τους έδρα είναι δύσκολο να αφήσουν άλλη ομάδα να φύγει με βαθμολογικό κέρδος. Ο Απόλλων δείχνει ιδιαίτερα δυνατός σε κάθε παιχνίδι, με την επιθετική του τακτική να ξεχωρίζει.

Θα προσέξει όμως και αμυντικά αφού δεν θέλει να δεχθεί γκολ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό του και να μην αφήσει τη Δόξα να πιστέψει πως μπορεί να φύγει από το Τσίρειο με βαθμολογικό όφελος. Ο Κύπριος τεχνικός έχει έτοιμη την ενδεκάδα του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η ίδια που θα άρχιζε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Τετάρτη στο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπερζ και Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή, οι Σατσέτι και Αλεφ σε ρόλο ανασταλτικού μέσου και ο Ντα Σίλβα ως επιτελικός. Οι Γιάκολις και Σκέμπρι θα καλύψουν τα δυο άκρα της επίθεσης και ο Μαγκλίτσα θα κινείται στην κορυφή. Ο Σαντάνα νιώθει ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αταλάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ