aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο μυαλό του Σωφρόνη (η πιθανή ενδεκάδα με Μίντιλαντ)

Στο μυαλό του Σωφρόνη (η πιθανή ενδεκάδα με Μίντιλαντ)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με αντίπαλο την Mίντιλαντ ο Σωφρόνης Αυγουστή. Με σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να αγωνιστούν οι κυπελλούχοι κόντρα στην ομάδα της Δανίας, με τις 10 από τις 11 θέσεις να θεωρούνται «κλειδωμένες» και τον Άντριαν Σαρδινέρο εκτός απροόπτου να παίρνει την ενδέκατη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βάλε, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρομπέρζ και Γιούστε, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ζάντερ και Ζοάο Πέδρο.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή δεν αλλάζει, με τους Σακέτι -επιστρέφει αντί του τραυματία Άλεφ-, Κυριάκου και Ντα Σίλβα να παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σκέμπρι και στο άλλο εκτός απροόπτου ο Άντριαν Σαρδινέρο.

Ο Ισπανός αναμένεται να πάρει τη θέση του Γιάκολις, αφού μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από τον Κροάτη στα αμυντικά καθήκοντα, ενώ έχει και πολλά τρεξίματα και καλές επιστροφές.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται και πάλι ο Άντον Μάγκλιτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ