aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο γήπεδο αμυντικός, στο κρεβάτι... κυνηγός

Στο γήπεδο αμυντικός, στο κρεβάτι… κυνηγός

Το ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν γίνει πόλος έλξης από το ωραίο φύλο τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό τοις πάσι. Οι γυναίκες μαγνητίζονται από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν χάνουν την ευκαιρία να το επωφεληθούν στο έπακρον.

Ενας εξ αυτών, ο οποίος αγωνίζεται σε επαρχιακή σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, δεν αρκείται στο να απολαμβάνει τον γυναικείο θαυμασμό, αλλά έχει αποδειχθεί μεγάλος «κυνηγός» και μάλιστα με… μερακλίδικα γούστα. Ο 24χρονος αμυντικός, με καταγωγή από άλλη επαρχιακή πόλη, πρεσάρει ακατάπαυστα μια ιδιαίτερη κατηγορία γυναικών που φαίνεται πως του πάει πολύ. Ολα του τα «χτυπήματα» αφορούν παντρεμένες, 35 plus, και μάλιστα με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τα ξανθά μαλλιά!

Το κακό γι’ αυτόν είναι πως οι προτιμήσεις του έχουν αρχίσει να γίνονται βούκινο στην πόλη αλλά και εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του, καθώς η συγκεκριμένη… ιδιαιτερότητα είναι φυσικό να προκαλεί αντιδράσεις. Κι αυτό καθώς πολλές από τις παντρεμένες κυρίες, οι οποίες πέφτουν στα… πλοκάμια του, βλέπουν τον ποδοσφαιριστή να μη μένει στο στάδιο του φλερτ, αλλά να γίνεται επίμονος, σε σημείο που να τις εκθέτει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι κακές γλώσσες στην πόλη, μία εξ αυτών έφτασε στα πρόθυρα του χωρισμού, όταν μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά του συζύγου της!

Αυτό το -αν μη τι άλλο- επικίνδυνο σπορ εκθέτει και την ίδια την ομάδα, σε σημείο που ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ψάχνουν τρόπους να νουθετήσουν τον ποδοσφαιριστή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ