aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο 90'+6 ο Άλεξ έφερε την έκρηξη!

Στο 90’+6 ο Άλεξ έφερε την έκρηξη!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Στο 90’ παρά κάτι ο Απόλλων ήταν στα… Τάρταρα κι ένας θεός ξέρει τι θα επακολουθούσε. Στο 90’ κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 τον Εθνικό Άχνας και στο 90’+6 ήρθε η έκρηξη! Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Άλεξ Ντα Σίλβα το γκολ που πέτυχε (με μαγική εκτέλεση φάουλ) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων της χθεσινής αναμέτρησης στο Τσίρειο ήταν ενδεικτικός του πάθους και της θέλησης των κυανόλευκων.

Όλοι μαζί, ένα κουβάρι έτρεξαν προς τους οπαδούς τους, για το πιο γλυκό -ίσως- τρίποντο στην τρέχουσα περίοδο. Μπροστά στη δυτική έγιναν και κάποια… παράξενα (μερίδα οπαδών του Απόλλωνα πέταξε αντικείμενα προς τους παίκτες της ομάδας τους ζητώντας εξηγήσεις για την προβληματική εμφάνιση!), αλλά αυτό δεν μειώνει τη μαγεία της στιγμής.

Η διακύμανση του σκορ (οι Αχνιώτες προηγήθηκαν με 2-0), η αγωνία, η τροπή του αγώνα στα τελευταία στάδιά του, αποτυπώθηκαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με την εικόνα, λίγα μόνο εκατοστά του δευτερολεπτου, όταν η μπάλα αναπαύθηκε στα δίκτυα των φιλοξενούμενων.

Η αξία της χθεσινής νίκη του Απόλλωνα, δεν ήταν μόνο τριών βαθμών. Είναι σίγουρα κάτι παραπάνω. Δεν θα προστεθούν τέσσερις βαθμοί στον λογαριασμό του, αλλά είναι βέβαιο ότι οι κυανόλευκοι δεν πρόκειται να ξεχάσουν νωρίς την χθεσινή «περιπέτεια» και τη διαδρομή μέχρι το τρίποντο.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στην προηγούμενη αγωνιστική (ο Βινίσιους σκόραρε στο 90’ και ο Απόλλων πήρε τη νίκη με 1-0 εις βάρος της Δόξας στο Μακάρειο), η σούμα λέει +4 σαν δώρο εξ ουρανού. Στην 7η αγωνιστική, βέβαια, οι κυανόλευκοι έχασαν ένα βαθμό (ο Ερμής πέτυχε το νικητήριο στο 90’), αλλά τα «θρίλερ» των τελευταίων δύο αγωνιστικών, είναι καλό σημάδι για τον Πέδρο Εμανουέλ και τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ