aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στην ΑΕΚ δεν μας αρέσουν τα... μαθηματικά»

«Στην ΑΕΚ δεν μας αρέσουν τα… μαθηματικά»

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε η νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ και πλέον διατηρεί αμυδρές μεν, αλλά υπαρκτές πιθανότητες ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «κιτρινοπράσινων», Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 απέφυγε να μιλήσει για τα σενάρια που δίνουν στην ομάδα του τον τίτλο.

«Δεν μας αρέσει να κάνουμε τα μαθηματικά, ούτε σε μένα, ούτε και στον προπονητή. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε και το έχουμε αποδείξει στα πλέι οφ, παρόλο που «κλειδώσαμε» θέση στην Ευρώπη, ότι θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο τρόπο. Βάλαμε σαν στόχο να ξεπεράσουμε την προπορευόμενη ομάδα, αποκτήσαμε και μεγαλώσαμε μια διαφορά από την ΑΕΛ. Μειώσαμε την απόσταση από τον Απόλλωνα και έχουμε παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Θα δούμε που θα είμαστε δυο στροφές πριν το φινάλε», ήταν η δήλωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ