aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Βουλγαρία για να θέσει τις γερές βάσεις

Στη Βουλγαρία για να θέσει τις γερές βάσεις

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας για τη νέα σεζόν, ολοκληρώθηκε. Σήμερα, η αποστολή της ομάδας αναχωρεί για τη Βουλγαρία, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις, σίγουρες υπό καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Λιάσος Λουκά και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να βάλουν γερές βάσεις για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και να διεκδικεί με απαιτήσεις τα θετικά αποτελέσματα. Στα πρώτα φιλικά των ερυθρολεύκων, που έχουν γίνει επί κυπριακού εδάφους, αν και νωρίς για συμπεράσματα, φάνηκε η πρόθεση του προπονητή να κάνει δοκιμές και να δει αρκετούς παίκτες.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε με 5-2, ο Λιάσος Λουκά είδε τον Ντίμιταρ Μακρίεφ να σκοράρει δύο φορές, ενώ στο αρχικό σχήμα επέλεξε και τρεις Κύπριους, τους Ελευθερίου, Μιντίκκη και Σιαθά. Ως βασικός αγωνίστηκε και ο Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος προετοιμάζεται εντατικά για να ανεβάσει την ετοιμότητά του σε όλα τα επίπεδα και να βρει το φορμάρισμά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ