aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη… μέγγενη ο Απόλλων, τα (ευχάριστα) διλήμματα του Αυγουστή

Στη… μέγγενη ο Απόλλων, τα (ευχάριστα) διλήμματα του Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλος ο Απόλλων είναι στη… μέγγενη, ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι νωπές οι μνήμες από τις περσινές εντός έδρας ήττες και με τίποτε δεν θέλουν να γευτούν την ίδια πίκρα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αντιμετωπίζει κάποια ευχάριστα διλήμματα σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας του. Για παράδειγμα, στη δεξιά πλευρά έχει τρεις επιλογές. Θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Ενσούε – Πέδρο ή θα δούμε τον Γιαννιώτα να παίρνει θέση στο δεξί φτερό. Μπορεί, όμως, να δούμε και τους τρεις μαζί, να ξεκινά δηλαδή ο Ελλαδίτης από την αριστερή πλευρά. Ακόμη είναι πολύ πιθανό να δούμε πάλι μαζί τους Περέιρα – Παπουλή να οργανώνουν το παιχνίδι του Απόλλωνα από τον άξονα.

Εμπιστοσύνη στον Γκακπέ, «λιοντάρι» στο κλουβί ο Σελάγια

Τα πήγε καλά με την Ένωση ο Σερζ Γκακπέ, όμως η εμπειρία και η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν βαρόμετρο για τον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή εμπιστεύεται τον Γκακπέ, όμως θα ήθελε να έχει ετοιμοπόλεμο και τον Εμπίλιο Σελάγια, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, αν και ακόμη δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Δεν θέλει με τίποτε να χάσει το ματς της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς γνωρίζει και τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ