aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτάλθηκε η επιστολή παραίτησης από τον Παντελή

Στάλθηκε η επιστολή παραίτησης από τον Παντελή

Και επίσημα παρελθόν από τη θέση του προέδρου της Ανόρθωσης είναι ο Ανδρέας Παντελή. Το πρωί της Κυριακής (24/2) ο κ. Παντελή ενημέρωσε τηλεφωνικώς τη διοίκηση του σωματείου για την αποχώρησή του από το πηδάλιο της ποδοσφαιρικής εταιρείας και νωρίς το απόγευμα επισημοποίησε την παραίτησή του.

Το πρωί της Κυριακής (23/2) συνεδρίασε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο  του σωματείου, το οποίο εξέτασε την κατάσταση που έχει περιέλθει η ποδοσφαιρική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο πρόεδρος, Ανδρέας Παντελή ενημέρωσε τη διοίκηση του σωματείου τηλεφωνικώς για την παραίτηση του κάτι που πήρε επίσημη μορφή λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Ο γιατρός της Ανόρθωσης στο Goal.com.cy: «Δεν συμφωνώ με τον Στρέπελ»

Το διοικητικό συμβούλιου του σωματείου, εφόσον παραιτηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της εταιρείας, θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος με πρώτιστο μέλημα την εξεύρεση χρημάτων για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν. Γίνονται σκέψεις να ζητηθεί από την cablenet προεξοφλήσει μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20.

Ταυτόχρονα θα αρχίσει κύκλο επαφών με ενδιαφερόμενους για να αναλάβουν το πηδάλιο της εταιρείας. Με τα υφιστάμενα δεδομένα το σενάριο να πορευτεί η Ανόρθωση μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου διοικούμενη από το συμβούλιο του σωματείου μοιάζει με «μονόδρομο» και ακολούθως θα συγκληθεί Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ