aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα μεγαλύτερα «ροζ» σκανδαλα στο ποδόσφαιρο και ένα «κυπριακό»!

Στα μεγαλύτερα «ροζ» σκανδαλα στο ποδόσφαιρο και ένα «κυπριακό»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δυστυχώς τα σεξουαλικά σκάνδαλα και το ποδόσφαιρο είναι έννοιες που συχνά πάνε μαζί, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Διάσημοι ποδοσφαιριστές που είτε έχουν δικαστεί και βρεθεί ένοχοι, άλλοι που αντιμετωπίζουν κατηγορίες και τις αρνούνται, αυτοί που προσπάθησαν να αποσιωπήσουν το γεγονός χρησιμοποιώντας τη «δύναμη» τους. Όλοι ανήκουν στην ίδια κατηγορία, αυτή της εμπλοκής σε σκάνδαλο σεξουαλικού περιεχομένου. Ο κατάλογος είναι μακρύς και συχνά ενοχλητικός, αν κανείς αναλογιστεί και το παράδειγμα που λαμβάνουν οι νεαροί υποστηρικτές αυτών των παικτών.

Με αφορμή το πιο πρόσφατο περιστατικό, όπου ο αμυντικός της Σίτι, Κάιλ Γουόκερ «έσπασε» την καραντίνα και μαζί με έναν φίλο του διασκέδασαν ένα βράδυ με δυο call girls, η αργεντίνικη ιστοσελίδα «www.depo.com.ar» ετοίμασε ένα «πικάντικο» θέμα τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο. Και όπως θα έχετε καταλάβει από τον τίτλο, συμπεριέλαβε σε αυτά και έναν που διαδραματίστηκε στην Κύπρο. Πάμε να το θυμηθούμε;

Ήταν το 2000, όταν οι όχι και τόσο γνωστοί τότε Ρίο Φέρντιναντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Κίερον Ντάιερ είχαν έρθει στη χώρα μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων και αποφάσισαν να ξεσκάσουν στην… αμαρτωλή Αγία Νάπα με κορίτσια. Πέρναγαν τόσο καλά που αποφάσισαν να… βιντεοσκοπήσουν τη «διασκέδασή» τους. Επειδή όμως ήταν μικρά παιδιά, έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν το βίντεο σε λάθος χέρια. Δε μιλάμε για μικρή προβολή, αλλά για sex tape περισσότερο των 30 λεπτών!

Και κάπως έτσι το 2004 το βιντεάκι με τις κοινές προσωπικές τους στιγμές προβλήθηκε αρχικά σε ντοκιμαντέρ ενός καναλιού στην Αγγλία με τίτλο «Σεξ, ποδοσφαιριστές και βίντεο» και μετά έπαιξε παντού, κάνοντας τον γύρο του κόσμου… Επειδή, όμως, ο Λάμπαρντ και ο Φέρντιναντ αργότερα έγιναν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας της Αγγλίας το βίντεο ξεχάστηκε γρήγορα! Ας αφήσουμε θυμηθούμε τι είπε ο Ρίο Φέρντιναντ, στην αυτοβιογραφία για το περιστατικό: «Έκανα σεξ με μια κοπέλα. Τη σκηνή την τραβήξαμε σε βίντεο με τη συγκατάθεση της και αυτό ήταν. Έπαιξα λίγο με την κάμερα, αλλά αυτή το ήξερε και δεν την ενόχλησε»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ