aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοβαρός τραυματισμός του Αγουέρο σε τροχαίο στο Άμστερνταμ

Σοβαρός τραυματισμός του Αγουέρο σε τροχαίο στο Άμστερνταμ

Ένα σπασμένο πλευρό είναι τελικά ο απολογισμός του τραυματισμού του Σέρχιο Αγουέρο στο Αμστερνταμ, όταν ταξί που επέβαινε έπεσε πάνω σε κολώνα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή, Ισπανία και Αγγλία.

Η εφημερίδα της Αργεντινής Ole, ανέφερε ότι ο Αγουέρο, ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία για να παρευρεθεί σε μια συναυλία του Μαλούμα, βρισκόταν σε ένα ταξί κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο, όταν το όχημα έπεσε πάνω σε μία κολώνα. Ο Αγουέρο φορούσε ζώνη ασφαλείας, γεγονός που περιόρισε την ζημιά που θα μπορούσε να πάθει. Ο εκτιμώμενος χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων, είναι ένας με δύο μήνες. Ετσι θα χάσει τις προκριματικές συναντήσεις της Αργεντινής για το Μουντιάλ 2018, στις 5 και 10 Οκτωβρίου, με Περού στο Bombonera και Ισημερινό στο Κίτο, αλλά και παιχνίδια της Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα δημοσιεύματα, αλλά ο πρώην σύλλογος του στην Αργεντινή, Ιντεπεντιέντε, έγραψε στο Twitter: «Δύναμη και γρήγορη ανάκαμψη. Όλη η Ιντεπεντιέντε είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Stamford Bridge, το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ