aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSOS: Το φετινό είναι το χειρότερο ξεκίνημα μετά το 1990

SOS: Το φετινό είναι το χειρότερο ξεκίνημα μετά το 1990

Η Γιουβέντους έχει δεχθεί οκτώ γκολ στους πρώτους πέντε επίσημους αγώνες της. Στην πρόσφατη ιστορία της, η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό χρονολογείται από την περίοδο 1990-1991.

Σε εκείνη την περίπτωση, τα γκολ που είχε δεχθεί ήταν 9 και συγκεκριμένα 5 από τη Νάπολι στο ιταλικό Σούπερ Καπ, δύο από την Τάραντο στο Κόπα Ιτάλια και 2 στη Serie A (από τις Αταλάντα και Πάρμα). Tότε τον πάγκο της ήταν ο Τζίτζι Μαϊφρέντι. Την τρέχουσα σεζόν, η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει δεχθεί 3 από τη Λάτσιο στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, 2 από την Τζένοα και 3 από την Μπαρσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα από τότε που άρχισε την κυριαρχία της, με τα έξι πρωταθλήματα στη σειρά, είναι το χειρότερο ξεκίνημα που έχει κάνει. Η απουσία του Μπονούτσι, που ήδη φορά τη φανέλα της Μίλαν, έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται, κάτι που το λιγότερο κρούει το καμπανάκι της αφύπνισης στον ιταλικό σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ