aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκωτία ή Βοσνία πάει ο Απόλλων (προφίλ αντιπάλων)

Σκωτία ή Βοσνία πάει ο Απόλλων (προφίλ αντιπάλων)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/7) η κλήρωση του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Europa League με τον νικητή του ζευγαριού Αμπερντίν (Σκωτία) – Σιρόκι (Βοσνία) να είναι η αντίπαλος του Απόλλωνα όταν προκριθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τις διπλές αναμετρήσεις με την Ζάρια.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη στο γήπεδο «Πίτοτρι» της Αμπερτίν και έληξε με σκορ 1-1 (17’ Κρίστι – 69’ Μάρκοβιτς), με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος την ερχόμενη Πέμπτη (20/7) στην Βοσνία.

Η ιστορική Αμπερντίν τελείωσε δεύτερη την λήξασα σεζόν στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, με τεράστια διαφορά όμως (30 βαθμών) από την πρωταθλήτρια Σέλτικ. Προπονητής της είναι ο Σκωτσέζος Ντέρεκ Μακίνς με το ρόστερ της να αποτελείται από Βρετανούς και Ιρλανδούς ποδοσφαιριστές.

Το ρόστερ της Αμπερντίν:

Η Σιρόκι, αν και τερμάτισε έβδομη στο πρωτάθλημα, πήρε την πρόκριση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου απέναντι στην Σαράγεβο, ενώ δεν έχει αγωνιστεί πέραν του Γ’ Προκριματικού Γύρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προπονητής της είναι ο Κροάτης Γκόραν Σάμπλιτς.

Το ρόστερ της Σιρόκι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ