aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σήμερα γιορτάζουμε, έπονται ανακοινώσεις»

«Σήμερα γιορτάζουμε, έπονται ανακοινώσεις»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του κυπέλλου, την συνεργασία με τον Ιβάν Κάρλος και τις επόμενες κινήσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Για την φιέστα: «Είμαστε όλοι επί ποδός για να οργανώσουμε την φιέστα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαστε σε διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. 19.15 ξεκινά η εκδήλωση στον χώρο στάθμευσης του Εναερίου, θα παρουσιαστεί η ομάδα και το τρόπαιο, θα έχουμε και εκπλήξεις. Καλούμε τον κόσμο να διαβάσει τις λεπτομέρειες για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία. Σήμερα γιορτάζουμε σε κόσμια πλαίσια, θέλουμε να σεβαστούμε την πόλη. Θα υπάρχει μια οικογενειακή γιορτή, την οποία θέλουμε να χαρούμε όλοι. Οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες στον χώρο της φιέστας, αλλά και πιο μετά στην μπουτίκ του σωματείου. Θέλουμε τον κόσμο να βρίσκεται στον εναέριο για να υποδεχτεί την ομάδα όπως της αξίζει. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να γιορτάσει μαζί μας. Είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και την πόλη. Θέλουμε να μείνει μια θετική εικόνα και μην γίνουν οι οποιεσδήποτε ζημιές στην πόλη. Καλό είναι οι οπαδοί μας να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας. Υπάρχει αρκετός καιρός να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο, ο κόσμος έχει ανάγκη να εκδηλώσει την χαρά του και να γιορτάσει όσο πιο έντονα γίνεται».

Για τον προγραμματισμό: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή (σ.σ εννοεί τον Ιβάν Κάρλος). Ο προγραμματισμός δεν σταματάει. Με την λήξη του παιχνιδιού και τους πανηγυρισμούς είχαμε την ευχέρεια να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις και ανακοινώσεις. Σήμερα, έχουμε γιορτή. πανηγυρίζουμε και στις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ