aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίλντεφελντ: «Είμαι έκπληκτος με τον κόσμο»

Σίλντεφελντ: «Είμαι έκπληκτος με τον κόσμο»

Στον Χαρίλαο Παπαϊωάννου και στο πλαίσιο του βίντεο που γίνεται για την παρακάμερα μίλησε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο «Σίφο» παρουσιάστηκε χαρούμενος για την παρουσία του στην Ανόρθωση και εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο.

Οι δηλώσεις του: «Είμαι έκπληκτος με τον κόσμο, με το πόσο κόσμος είναι εδώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος μιας και θα έχουμε μεγάλη στήριξη αυτή τη χρονιά ευελπιστώντας να ανταμείψουμε τον κόσμο με καλά αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος στην Κύπρο, είναι λίγο ζέστη, ωστόσο είμαι χαρούμενος».

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος μίλησε ήταν ο Μιγκέλ Παλάνκα, που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό λόγω τραυματισμού. «Με το να έχουμε τόσο κόσμο στις κερκίδες θα τον αισθανόμαστε και θα μας δίνει επιπλέον ώθηση για να πετύχουμε», είπε αρχικά και αφού τόνισε ότι του αρέσει στην Κύπρο, πρόσθεσε για τον τραυματισμό του: «Πιστεύω ότι σε 3-4 μέρες θα είμαι πίσω στις προπονήσεις».

Πολλοί πάντως είναι οι παίκτες της «Κυρίας» που ενθουσιάστηκαν από τη μαζική παρουσία και τον παλμό του κόσμου.

O Xαρίλαος και τo 12λεπτo βίντεο με τα αποκαλυπτήρια της «Κυρίας» (vid)

Σεισμός και αποθέωση! (pics+videos)

Πέταγε φωτιές η «Κυρία»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ