aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε βαθιές σκέψεις ο Βεργέτης

Σε βαθιές σκέψεις ο Βεργέτης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ειπώθηκε πολλές φορές ότι το έμψυχο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας, τηρούμενων των αναλογιών, είναι «γεμάτο». Άλλωστε, πρόκειται για τη μόνη ομάδα που δηλώνει πως δεν καίγεται για χειμερινές μετεγγραφές. Ωστόσο, κατά το βεβαρημένο πρόγραμμα που ακολουθεί θα δοκιμαστεί για τα καλά το βάθος της.

Αύριο θα γίνει το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και μετά το μενού περιλαμβάνει κατά σειρά: ΑΠΟΕΛ (κύπελλο, ΓΣΠ, 18/1), ΑΕΛ («Αμμόχωστος», 22/1), ΑΠΟΕΛ (κύπελλο, «Αμμόχωστος», 25/1) και Ομόνοια (ΓΣΠ, 28/1). Πέντε απαιτητικοί αγώνες με απόσταση μεταξύ τους τρείς ή τέσσερις ημέρες, σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Στάικος Βεργέτης σκέφτεται πώς θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές, που έχει στη διάθεσή του, ώστε να ανταποκριθεί η Νέα Σαλαμίνα στις υποχρεώσεις της. Γι’ αυτό και είναι ορατό το ενδεχόμενο να παρατηρούνται διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να προφυλαχτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικοί στόχοι μέσω αυτών των αγώνων, είναι η ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα και η έκπληξη στο κύπελλο. Επιμέρους σκοπός, είναι να περάσουν τα πέντε απαιτητικά ματς, δίχως να προκύψουν τραυματισμοί ή καταπόνηση των παικτών, αφού η σεζόν θα έχει και συνέχεια.

Ο Πεδρίτο παραμένει στην Ισπανία μέχρι νεωτέρας. Οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας περιμένουν να μάθουν πότε θα επιστρέψει για να αρχίσει προπονήσεις. Προς το παρόν τυγχάνει φυσικοθεραπείας στην πατρίδα του, γεγονός που σημαίνει ότι ταλαιπωρείται ακόμη στον αχίλλειο τένοντα. Το όνομά του είναι το μοναδικό στο απουσιολόγιο του Στάικου Βεργέτη για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ