aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαρδινέρο και Πίττας φλερτάρουν θέση βασικού

Σαρδινέρο και Πίττας φλερτάρουν θέση βασικού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όπως όλα δείχνουν και με δεδομένο πως δεν έχει ακόμη αποκτηθεί άλλος ακραίος επιθετικός, ενώ είναι τραυματίας και ο Ζελάγια, οι δύο που φλερτάρουν για τη θέση στο δεξί φτερό της επίθεσης είναι ο Σαρδινέρο με τον Πίττα. Αυτοί οι δύο είναι υποψήφιοι για να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα στα διπλά παιχνίδια με τη Στούμπρας. Ο Ιωάννης Πίττας είχε τεράστια συμβολή πέρσι, όταν πέτυχε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Ο Απόλλων είχε νικήσει με 3-2 στο «ΑΕΚ Αρένα» και ουσιαστικά ήταν το γκολ του νεαρού επιθετικού που έδωσε την πρόκριση, αφού στη Δανία οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Ο τεχνικός του Απόλλωνα υπολογίζει και στους  δύο ποδοσφαιριστές του και με όποιον και αν ξεκινήσει, αναμένεται πως η επιθετική του γραμμή θα είναι σε θέση να φέρει σε πέρας την αποστολή της, τόσο στο εκτός έδρας ματς με τους Λιθουανούς, όσο και στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ