aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο: «Ο καλύτερος συμπαίκτης και το πρότυπό μου…»

Ρονάλντο: «Ο καλύτερος συμπαίκτης και το πρότυπό μου…»

Ο Ρονάλντο ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος σέντερ φορ από την διαδικασία που διοργάνωσε το «France Football» με την επωνυμία «Dream Ballon d’Or». Μιλώντας στο περιοδικό, το «Φαινόμενο» αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά πρότυπα που είχε ως παιδί:

«Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν ήταν πρότυπό μου, αυτό είναι σίγουρο. Από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθούσα το ιταλικό ποδόσφαιρο και του έδωσα ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης ο Μαραντόνα, ο Κρόιφ και ο Ζίκο επειδή έπαιζε στην αγαπημένη μου Φλαμένγκο. Προσπάθησα να πάρω κάτι από όλους και τελικά μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για την καριέρα που έχω κάνει».

Επίσης είπε πως «ήμουν τόσο ερωτευμένος με τη θέση μου ως 9άρι” και ερωτηθείς για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, ανέφερε: «Ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω προπονηθεί και έχω παίξει, είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Τώρα είναι προπονητής και έχει σηκώσει τρία Champions League στην σειρά. Έτσι αναρωτιέμαι ποιος είναι ο καλύτερος; Ο παίκτης ή ο προπονητής Ζιντάν; Και δεν μπορώ να απαντήσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ