aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡωμαϊκά… όργια με αίσιο φινάλε!

Ρωμαϊκά… όργια με αίσιο φινάλε!

Η φετινή Ρόμα έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις, τουλάχιστον αυτή την φορά δεν τις πλήρωσε. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο έδειξε ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Τορίνο, όμως στο τέλος έπαιξε με την φλόγα, αλλά δεν κάηκε σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με 5 γκολ και φοβερές εναλλαγές.

Ένα εντυπωσιακό γκολ του πιτσιρικά Τζανιόλο (15’) και μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κόλαροφ (34’) έφεραν από νωρίς το σκορ στο 2-0 για τους «τζιαλορόσι», όμως η Τορίνο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Με δύο τέρματα από δύο αμυντικογενείς παίκτες, τους Ρινκόν (51’) και Ανσάλντι (67’) γύρισε το ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο «Ολίμπικο». Ένας όμορφος συνδυασμός που κατέληξε σε ψύχραιμο τελείωμα του Ελ-Σααρουί έφερε το τελικό 3-2 (72’) στην τρίτη σερί νίκη για την Ρόμα που ανέβηκε ξανά στην πρώτη τετράδα και στην ζώνη εξόδου στο Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ