aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Red Rebels»: «Για τα έτσι θέλω κάποιων κυρίων...»

«Red Rebels»: «Για τα έτσι θέλω κάποιων κυρίων…»

Με ανακοίνωση τους οι Red Rebels αναφέρονται στην χθεσινή τους παρουσία έξω από το «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

«Χθες η ομάδα κέρδισε πρεμιέρα μετα από το 2004 άλλα για τα έτσι θέλω κάποιων “κυρίων” δεν μπορούσαμε να είμαστε εντός του γηπέδου. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο γήπεδο της κατεχόμενης επαρχίας μας εξαιτίας τους.

Ως ένδειξη της διαμαρτυρίας μας και μη θέλοντας να αφήσουμε την ομάδα μόνη διευθετήσαμε να είμαστε δίπλα της με οποίο τρόπο μπορούμε. Χτες πριν φτάσει η αποστολή στο γήπεδο πέρασε από τον σύνδεσμο μας στο Παραλίμνι (Σύνδεσμος Φιλάθλων “Red Rebels” Αμμοχώστου) όπου υποδεχτήκαμε τους παίκτες δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Έπειτα ακολούθησε πορεία προς το γήπεδο με υψωμένα τα λάβαρα του 48. Βρεθήκαμε έξω από το γήπεδο και για δέκα λεπτά φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στην κάρτα οπαδού σε συνεννόηση με αντιπροσωπία της Θύρας 26. Τελικά κατακλύσαμε τον τοπικό μας σύνδεσμο και είδαμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπία του Συνδέσμου παρέδωσε τα κέρδη του συνδέσμου από χθες το βράδυ ως εισφορά προς το σωματείο.Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως.

Υ.Γ.: Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ.

Υ.Γ.1: Όσες κι αν χτίζουν φυλακές, κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ