aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡαντεβού του χρόνου και τώρα τίτλος

Ραντεβού του χρόνου και τώρα τίτλος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα σφαίρα για το πρωτάθλημα. Το ταξίδι στην Ευρώπη, ήταν όμορφο και επιφύλαξε συγκινήσεις και εξαιρετικές αναμνήσεις στον Απόλλωνα, όμως το οδοιπορικό έχει ολοκληρωθεί και η προσοχή είναι πλέον μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις, στα παιχνίδια που ακολουθούν και ειδικά σε αυτό της Δευτέρας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Xαμός στο πάρτι του Apollon Junior Club (pics/vid)

Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή, προσπάθησαν προψές να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με νίκη, όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν τα κατάφεραν. Η Έβερτον αποδείχθηκε, με τους νεαρούς που παρέταξε πως είχε πιο πολλά κίνητρα. Βέβαια, εκεί που άξιζε κάτι παραπάνω ήταν στο παιχνίδι με τη Λιόν, όμως ο Απόλλων στάθηκε άτυχος. Και από τη στιγμή που η πρόκριση είχε χαθεί στη Γαλλία, ο τεχνικός των κυανόλευκων έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες (Πιτσιάν, Άλαν, Σαρδινέρο, Μαρτίνες)  που δεν είναι βασικοί να αγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Aποθεώνει Ζελάγια (vid)

Το κεφάλαιο της Ευρώπης τέλειωσε για φέτος, όμως προπονητής, πρόεδρος, ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, ελπίζοντας πως θα ανέβουν… τάξη και από το Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κανένας τους πλέον δεν το κρύβει. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, πως έχει ωριμάσει ο καιρός. Η ομάδα είναι πλήρης, μάλιστα το έχουν ξεκαθαρίσει στον Απόλλωνα πως δεν έχουν πρόθεση να προχωρήσουν σε μετεγγραφές.

«Γνωρίζοντας πόσο λαβωμένη είναι η Ομόνοια…»

Οι εμπειρίες που έχουν αποκτήσει, σε συνδυασμό με την ποιότητα, αποτελούν ισχυρά στοιχεία, όπως δυνατό στοιχείο, είναι η αρμονία και η οργάνωση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα πάντα δουλεύουν ρολόι και το γεγονός πως διατηρεί το αήττητό του στο πρωτάθλημα, βγάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο, δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που έχει γίνει. Φυσικά όλοι και όλα θα κριθούν στην πράξη, αφού στο τέλος θα γίνει η σούμα και θα αποδειχθεί τι έχει καταφέρει. Ο τίτλος είναι ένα μεγάλο κίνητρο και νιώθουν, πως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου να το χαρίσουν στον κόσμο τους.

Έγραψε Ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο Κίσσας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ