aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγιος: Εκθείασε Λέβι, Παντελή και κόσμο!

Ράγιος: Εκθείασε Λέβι, Παντελή και κόσμο!

Ο Ρούβεν Ράγιος μίλησε το μεσημέρι στον Super SportFM και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, στη δική του εμφάνιση, στον Ρόνι Λέβι και τον Ανδρέα Παντελή.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε μετά από καιρό: Δεν είμαι 100% έτοιμος. Αγωνίστηκα για 90 λεπτά μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό, είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Γενικά το πώς ένιωσα μετά από 90 λεπτά είμαι ευχαριστημένος.

Τι άλλαξε και είναι βελτιωμένη η Ανόρθωση: Βελτιωθήκαμε πολύ τους τελευταίους δύο μήνες, δουλεύουμε πολύ. Είναι δύσκολη χρονιά από την αρχή, με πολλούς νέους παίχτες, όλοι έχουν θετική ενέργεια, σκληρή δουλειά, ο προπονητής άλλαξε τη νοοτροπία και αυτό είναι σημαντικό για εμάς.

Για τον Ρόνι Λέβι: Ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή, γνωρίζει τον σύλλογο, μας βοήθησε να ανεβούμε, έδωσε καλή ενέργεια, η ομάδα βελτιώθηκε στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, τώρα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό το νιώθουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για τις μετεγγραφές: Έφεραν καλή ενέργεια, αλλά και πριν να έρθουν βελτιωνόμασταν συνεχώς, είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.  Ήρθαν για να βοηθήσουν και το δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό.

Τι πήγε λάθος στη φετινή σεζόν: Ήμασταν νέα ομάδα, με νέους παίχτες, χρειάστηκε να προσαρμοστούμε, άρχισε άσχημα και μετά ήταν δύσκολο να ανεβούμε. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, να πάρουμε καλά αποτελέσματα, είμαστε η Ανόρθωση ένας μεγάλος σύλλογος πρέπει να είμαστε στα ψηλά, αντιδράσαμε και ανεβήκαμε.

Αν επηρεάστηκαν από τα διοικητικά: Πάντα επηρεάζουν τέτοια προβλήματα, επηρεάζουν τη συγκέντρωση, είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Αν βοήθησε ο νέος πρόεδρος: Ήρθε με καλή ενέργεια, βρίσκεται σε κάθε προπόνηση σε κάθε παιχνίδι και είναι σημαντικό αυτό. Παλεύουμε σαν μία οικογένεια σε κάθε αγώνα.

Ποιοι είναι οι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν: Πρέπει να ανέβουμε, είμαστε στην 6η θέση, πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε η Ανόρθωση. Το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε το κύπελλο. Πρώτα να περάσουμε τον επόμενο γύρο και μπορούμε να το κερδίσουμε, για να βγούμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αν είναι ικανοποιημένος στην Ανόρθωση: Είμαι χαρούμενος εδώ, στην ομάδα, με υποστηρίζουν όλο. Θέλω να είμαι στην ομάδα και να τη βοηθήσω, ήρθα για το πρωτάθλημα, αυτό δεν έγινε φέτος, αλλά θα χρειαστεί να βελτιωθούμε για να το διεκδικήσουμε του χρόνου.

Που του αρέσει να αγωνίζεται: Μου αρέσει να παίζω ελεύθερα (γέλια). Όπου θέλει ο προπονητής και είναι καλό για την ομάδα. Ο προπονητής μου δίνει την αυτοπεποίθηση για να κινούμαι όπου με θέλει η ομάδα.

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: Τον νιώθουμε πολύ κοντά μας, είμαστε χαρούμενοι που είναι στο πλευρό μας και μας υποστηρίζουν συνεχώς. Και έκλεισε τη συνέντευξη με ένα «ευχαριστώ πολύ» στα ελληνικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ