aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠυρετώδεις διεργασίες για την ενίσχυση

Πυρετώδεις διεργασίες για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν πάει πουθενά η ΑΕΛ χωρίς ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Για να μην ταλαιπωρείται κρατώντας μόνο το μηδέν παθητικό στην άμυνα, χρειάζεται να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης, στην κορυφή και στη μεσαία γραμμή. Τρεις ποιοτικές κινήσεις πιθανό να δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, που αποδίδει καλά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά της λείπει το γκολ.

«Καμία πρόταση για τον Κιπιάνι»

Μια περίπτωση που ενδιαφέρει, μετά το ναυάγιο με το Νικόλα Σάντσες, είναι αυτή του 21χρονου Ρώσσου Νικολάι Κιπιάνι (φωτό), που αγωνίστηκε σε 15 φετινά παιχνίδια βασικός στον Εθνικό. Με 1.247 λεπτά στα πόδια του, ο Κιπιάνι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας  πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Τα προσεχή 24ωρα αναμένονται ανακοινώσεις και ήδη υπάρχει ένας πυρετός κινητοποιήσεων για να βρεθούν οι παίκτες που θα ταιριάξουν στις ανάγκες της ΑΕΛ.

Καίει φυσικά το θέμα του επιθετικού στην κορυφή, αφού ο Αρουαμπαρένα είναι η μοναδική επιλογή. Καλό θα ήταν να πάρουν και άλλες ευκαιρίες οι Μάριος Ηλία και Γιάννης Μαύρου. Ο  τελευταίος μπήκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σαν αλλαγή στο 85’ και αυτή ήταν και η πρώτη του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 23χρονος επιθετικός  είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στους δύο αγώνες με την Σεντ Τζόζεφς για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι καλύτερες στιγμές και η υπόσχεση! (vid)

Μάλιστα στον επαναληπτικό είχε σημειώσει και το μοναδικό του γκολ στη σεζόν. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κάτι περισσότερο θα γνωρίζει και δεν έχει δώσει ακόμη χρόνο στον Κύπριο επιθετικό. Ο ίδιος δουλεύει σκληρά και δεν απογοητεύεται, ελπίζοντας πως θα πάρει τις ευκαιρίες και θα δείξει τα προσόντα του.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με το καλημέρα του 2018. Αρχικά θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι του Απόλλωνα στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό (εντός) και την Πάφος (εκτός), για να ολοκληρωθεί ο μήνας με τα δύο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ (εκτός) και Ομόνοια (εντός) και μετά η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (εκτός).

Σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού

Έξι συνολικά παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα δεν τα λες και λίγα, με τα τρία να είναι ντέρμπι με αντιπάλους με ψηλούς στόχους και τα άλλα τρία με αντιπάλους που δίνουν την μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ