aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει για λύσεις πρώτης γραμμής

Ψάχνει για λύσεις πρώτης γραμμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λένε πως, δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά αυτή την περίοδο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές στην Ισπανία που είναι η αγαπημένη αγορά της ΑΕΚ έχουν ακόμη υποχρεώσεις και άλλοι βρίσκονται σε περίοδο διακοπών.

Επομένως, το έργο του Άντερ Μουρίγιο και του Ιραόλα μόνο εύκολο δεν είναι στην προσπάθεια που κάνουν για να στελεχώσουν την ΑΕΚ με παίκτες ποιότητας, παίκτες πρώτης γραμμής. Τη δεδομένη περίοδο, η ομάδα της Λάρνακας έχει τρεις κενές θέσεις για ξένους ή κοινοτικούς και μάλλον να κινηθεί για τέσσερις μετεγγραφές άνω των 22. Κάτι που θα πρέπει να φέρει στην έξοδο έναν παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος πόθος του Μουρίγιο

Το όνομα το οποίο ακούγεται όλο και πιο έντονα είναι αυτό του Βενσάντ Λαμπάν. Ο Γάλλος μέσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει παρελθόν. Επίσημα δεν λέγεται τίποτα, μιας και ο Μουρίγιο χειρίζεται όλα τα μετεγγραφικά θέματα, κάνοντας διάφορες κινήσεις.

Στόχος είναι να αποκτηθούν βασικοί παίκτες για τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια, του δεξιού μπακ, του κεντρικού αμυντικού και του μέσου. Εκεί είναι που πέφτει το μεγαλύτερο βάρος. Ταυτόχρονα εξετάζονται και ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών, αλλά και Κύπριοι, οι οποίοι αν κριθούν ότι μπορούν να βοηθήσουν θα γίνει προσπάθεια απόκτησής τους. Το δεδομένο είναι ότι θα έρθουν παίκτες κάτω των 22 ετών, οι οποίοι θα έχουν τα εχέγγυα να αναπτυχθούν, να βοηθήσουν και όχι να είναι θεατές.

Διαβάστε επίσης: Θέμα με Λαμπάν στην ΑΕΚ

Όσον αφορά στον Τόνιο, θα ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ να τελειώσει το θέμα μέσα στην εβδομάδα. Και αυτό γιατί η προετοιμασία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και η ομάδα της Λάρνακας ακόμη δεν έχει τερματοφύλακα. Ο Μουρίγιο θέλει πολύ την επιστροφή του Τόνιο, όμως θα πρέπει κι ο ίδιος να καταφέρει να τα βρει με τη Σοσιεδάδ το συντομότερο. Να πάρει μία γερή αποζημίωση και να μην προβάλλει παραλλήλως τρελές απαιτήσεις. Ο Μουρίγιο θα τον περιμένει όσο μπορεί, όμως έχει εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε, η θέση του τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά σημαντική και δεν πρέπει με τίποτα να γίνει λάθος επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ