aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτο κύμα αποχωρήσεων από την Ίντερ: Αυτοί είναι οι επτά φευγάτοι!

Πρώτο κύμα αποχωρήσεων από την Ίντερ: Αυτοί είναι οι επτά φευγάτοι!

Η οικονομική κατάσταση της Ιντερ σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις το καλοκαίρι και σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν τα πρώτα επτά ονόματα.

Οι πληροφορίες του ιταλικού Τύπου λένε ότι ακόμη και εντός της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει το ραντεβού του Στίβεν Ζιανγκ με τον Αντόνιο Κόντε. Ενα ραντεβού στο οποίο θα ξεκαθαρίσει, αν όχι απόλυτα τότε σε πολύ μεγάλο βαθμό, το μέλλον του προπονητή. Αν θα παραμείνει, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, ή αν θα φύγει, όπως πιστεύει ένα… καλό ποσοστό.

Πριν ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Κόντε όμως, φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον κάποιων άλλων. Κάποιων παικτών, συγκεκριμένα. Η Ιντερ, ως γνωστόν, θα πρέπει να ρίξει το κόστος της ομάδας και αυτό σημαίνει μείωση και του ρόστερ. Μείωση των εξόδων στα συμβόλαια. Και σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, αποφασίστηκε ποια είναι τα πρώτα επτά συμβόλαια που θα «ξεφορτωθεί» το κλαμπ.

Οι πέντε σίγουροι, γράφουν οι Ιταλοί, είναι αυτοί που μένουν ελεύθεροι την 1η Ιουλίου. Δηλαδή οι Ντανιέλε Παντέλι, Αντρέα Ρανόκια, Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο, Αλεξάνταρ Κολάροφ και Άσλεϊ Γιανγκ. Από αυτή την 5άδα, κάποιες, ελάχιστες πιθανότητες ανανέωσης, θα μπορούσε να έχει μόνο ο Ντ’ Αμπρόζιο. Αλλά κι αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα δύο ονόματα που αναμένεται να ακολουθήσουν: Αλέξις Σάντσες και Αρτούρο Βιδάλ. Οι δύο Χιλιανοί, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, δεν θεωρούνται υπεραπαραίτητοι με βάση την απόδοσή τους. Απόδοση που δεν ήταν ανάλογη των δυνατών συμβολαίων τους. Ετσι, υποδεικύονται κι αυτοί, από τον ιταλικό Τύπο, σαν σίγουροι προς αποχώρηση.

Για ποιους δεν το συζητάει καν ο Κόντε

Ακόμη κι αν γίνει έτσι πάντως, ακόμη κι αν όντως φύγουν αυτοί οι επτά, πάλι δεν είναι αρκετό. Η Ιντερ θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία δυνατή πώληση. Θα πουλήσει, δηλαδή, τουλάχιστον ένα βασικό. Ποιος θα είναι αυτός, θα φανεί στην πορεία. Ο Κόντε, πάντως, έχει φροντίσει να κάνει σαφές ότι δεν το συζητάει καν για πέντε συγκεκριμένους: Ρομέλου Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νικολό Μπαρέλα, Ασράφ Χακίμι, Αλεσάντρο Μπαστόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ