aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτιστο μέλημα στην ΑΕΛ το κεφάλαιο Ντούσαν Κέρκεζ

Πρώτιστο μέλημα στην ΑΕΛ το κεφάλαιο Ντούσαν Κέρκεζ

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κεφάλαιο Ντούσαν Κέρκεζ αποτελεί προτεραιότητα. Το συμβόλαιο του Βόσνιου προπονητή τελειώνει τέλος Μαΐου και στην ΑΕΛ θα επιδιώξουν την ανανέωσή του. Είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και ο στόχος είναι να παραμείνει τουλάχιστον και για την επόμενη σεζόν. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, μιλώντας πρόσφατα στον «Active», εξέφρασε την πρόθεση της ΑΕΛ για να συνεχίσει τη συνεργασίας της με τον Κέρκεζ. Απομένει και ο Βόσνιος προπονητής να επιθυμεί το ίδιο.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε, είναι κάτι που στην ΑΕΛ θα θελήσουν να κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ώστε να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι και αναλόγως να κινηθούν για τα υπόλοιπα ζητήματα. Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν σήμερα, ο Κέρκεζ είναι κοντά στο να ανανεώσει με την ΑΕΛ, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ