aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσγειωμένος λόγω Απόλλωνα, αισιόδοξος λόγω συγκομιδής!

Προσγειωμένος λόγω Απόλλωνα, αισιόδοξος λόγω συγκομιδής!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

O προπονητής της Αταλάντα Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, ανέφερε, πως είδε την ομάδα της Λεμεσού και γνωρίζει πως είναι πολύ καλή.

«Έχει μόνο μια ήττα από την Αμπερντίν και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, προερχόμαστε  από μια ήττα, όμως είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεκαπέντε τώρα μήνες  παίζουμε το ίδιο. Ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Θα μπούμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

«Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Θέλουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, για να ξεπεράσουμε και την ήττα της Κυριακής από τη Σαμπντόρια. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για το Μπέργκαμο η πορεία της Αταλάντα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος ο Απόλλωνας, αλλά με τον κόσμο μας που ακολουθεί την ομάδα, πρέπει να κερδίσουμε. Για να κερδίσουμε, πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο. Έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στους “32”», κατέληξε ο Ιταλός προπονητής.

«Δεν θα είναι καθοριστικό το παιχνίδι, όμως η Ευρώπη μας δίνει άλλο κίνητρο. Ξεχνούμε την ήττα και βλέπουμε τον Απόλλωνα»,  ανέφερε από την πλευρά του εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ο Αντρέα Πετάνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ