aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροπονήθηκε ο Μπέιλ!

Προπονήθηκε ο Μπέιλ!

Ευχάριστα νέα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξιό αστράγαλο στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στα τέλη Νοεμβρίου, για το Champions League, επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά από δυόμισι μήνες απουσίας.

Ο Μπέιλ είχε τραυματιστεί στους τένοντες του δεξιού αστραγάλου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Απρίλιο.

Ο 27χρονος διεθνής άσος διέψευσε τους γιατρούς και επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις. Σύμφωνα με τον ισπανικό σύλλογο, από τις αρχές του μήνα είχε ξεκινήσει ασκήσεις αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ χθες έλαβε μέρος στην προπόνηση. «Πρώτη μέρα στις προπονήσεις μαζί με τα παιδιά. Δεν μπορώ να περιμένω την επιστροφή μου στη δράση», ήταν το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τη Νάπολι για τη φάση των «16» του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ