aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροειδοποιεί τον κόσμο της η Γιουνάιτεντ

Προειδοποιεί τον κόσμο της η Γιουνάιτεντ

Τους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στη Μόσχα προειδοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν από τη σημερινή αναμέτρηση με την τοπική ΤΣΣΚΑ. Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», καθώς βάσει αγγλικών δημοσιευμάτων 2.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στη ρωσική πρωτεύουσα και να συναντήσουν κατά πάσα πιθανότητα εκείνους της Λίβερπουλ που ένα 24ωρο νωρίτερα αντιμετωπίζει τον άλλο σύλλογο της πόλης, τη Σπαρτάκ.

Υπό τον φόβο επεισοδίων με τους οπαδούς των κόκκινων, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ ενημέρωσαν όσους μεταβούν στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους στην πόλη, να μη φοράνε κάποιο διακριτικό της ομάδας και να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς τα οποία προβλέπονται.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η μοσχοβίτικη Αστυνομία που με τη σειρά της προειδοποίησε τους φίλους των δυο αγγλικών συλλόγων πως δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός εθνικοτήτων και θα εξαντλήσουν την ίδια αυστηρότητα που επιδεικνύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις και στους Ρώσους χούλιγκαν όταν υποπίπτουν σε έκνομες πράξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ