aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠριν το άγχος και η πίεση γίνουν θηλιά

Πριν το άγχος και η πίεση γίνουν θηλιά

Στη Σαλαμίνα ίσως και να ξέχασαν πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαν μια τόσο άσχημη εκκίνηση και δεν θα έχουν άδικο. Η τελευταία λοιπόν σεζόν (για να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη) που συνέβη κάτι τέτοιο πάει πίσω τέσσερα χρόνια και στη σεζόν 2012-2013.

Τότε που η ομάδα της Αμμοχώστου μετρούσε και πάλι πέντε βαθμούς (με μία νίκη με την Αγία Νάπα, δύο ισοπαλίες με Άχνα και ΑΕΚ και τέσσερις ήττες από Ολυμπιακό, Πάφο και ΑΕΛ εκτός έδρας και με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος»). Φέτος οι «ερυθρές ταξιαρχίες» δεν λένε να πάρουν μπρος και (αγωνιστικά) ταλανίζονται επικίνδυνα.

Οι πέντε βαθμοί που έχουν μαζέψει ως τώρα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικοί μπορούν να χαρακτηριστούν, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός να παρατείνεται. Όλα αυτά τη στιγμή που η προσφυγική ομάδα έχει το ποιοτικότερο ενδεχομένως ρόστερ των τελευταίων χρόνων.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Αβελάιρας, Τσούριουριτς, Μακρίεφ, Κούσουλος, Μάατσι, Τσίνα και ποιότητα διαθέτουν και εμπειρίες, αλλά και βιογραφικό που δεν το συναντάς εύκολα σε παίκτες.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, το παλεύει για να ξαναβάλει την ομάδα του στον ίσιο δρόμο, πριν το άγχος και η πίεση γίνουν θηλιά και χειροτερέψει η κατάσταση. Όσο πιο γρήγορα ο Ελλαδίτης τεχνικός βρει την ιδανική συνταγή τόσο το καλύτερο για όλους στη Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ