aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πράσινο φως» για το νέο γήπεδο της Ρόμα

«Πράσινο φως» για το νέο γήπεδο της Ρόμα

Η πρόκριση στους «16» του Champions League η οποία επισφραγίστηκε με τη νίκη 1-0 επί της Καραμπάχ, δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι της Ρόμα, ούτε καν ο σπουδαιότερος. Αργά χθες το βράδυ, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς άναψαν «πράσινο φως» για την κατασκευή του νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας, στην περιοχή Τορ ντι Βάλε, στα νότια της Ρώμης. Το νέο γήπεδο, που προβλέπεται να έχει χωρητικότητα 55.000 θεατών, θα μπορούσε να είναι έτοιμο στο ξεκίνημα της περιόδου 2020-21 και αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα των «τζιαλορόσι», που επί πολλά χρόνια ενοικιάζουν το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, όπως και η συμπολίτισσά τους Λάτσιο.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί ξέρω τι σημαίνει η απόφαση αυτή για τη Ρώμη, το μέλλον του συλλόγου μας και τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να τους δώσουμε το “σπίτι” που αξίζουν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ