aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ βαρύ το κλίμα για τον Πεδουλάκη, αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του

Πολύ βαρύ το κλίμα για τον Πεδουλάκη, αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του

Σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται, όσον αφορά το μέλλον του στο «Τριφύλλι», ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την τετράδα του κυπέλλου στην Πάτρα από τον Προμηθέα «κατάφερε» να χάσει και από τη… μισή Άλμπα Βερολίνου, με αποτέλεσμα η γιούχα να είναι έντονη τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του παιχνιδιού.

Μάλιστα, κύριος αποδέκτης των αποδοκιμασιών ήταν ο Έλληνας τεχνικός, δείγμα του πόσο βαρύ είναι το κλίμα γι’ αυτόν στο πράσινο στρατόπεδο.  Εξελίξεις στην υπόθεση- είτε θετικές είτε αρνητικές- αναμένεται να υπάρξουν σύντομα…

Πάντως, ο Αργύρης Πεδουλάκης επικεντρώθηκε στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και αρνήθηκε να μιλήσει για το τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό, όταν του τέθηκε η συγκεκριμένη ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν, όμως βιαστικοί στην επίθεση».

Για το κομμάτι της άμυνας κι αν είχε σχέση με όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Όσον αφορά το γεγονός πως δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, απάντησε: «Έχει να κάνει με την εικόνα μας στο πρώτο μέρος, υπήρχαν παιδιά που είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πήγαμε σε αλλαγές στα σκριν, από τη στιγμή που τα γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Ανεβάσαμε ψηλά τους ψηλούς μας, δεν είχαμε άλλα πολύ αθλητικά παιδιά από τον πάγκο για να παίξουν αυτή την άμυνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ