aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πολύ συμφέρουσα η πρόταση της Ανόρθωσης, κλείνει το deal»

«Πολύ συμφέρουσα η πρόταση της Ανόρθωσης, κλείνει το deal»

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μπράνκο Βγκορτς στην Ανόρθωση. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός πήρε το «πράσινο» φως από τη διοίκηση της Μακάμπι Νετάνια για να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα γι’ άλλο ένα χρόνο.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy αποκάλυψε εδώ και καιρό την συμφωνία του Τιμούρ Κετσπάγια με τον πανύψηλο στόπερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντουγκλάο και θ’ αποτελέσει τον παρτενέρ του Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Έγγραφο: Το υπόμνημα Πουλλαΐδη και η επιμονή για τιμωρία Παντελή

Η συμφωνία θα είναι διετούς διάρκειας και Βγκορτς θα έχει ετήσιες απολαβές 120.000 ευρώ. Η ιστοσελίδα sports.walla.co.il επιβεβαιώνει την συμφωνία μεταξύ Ανόρθωσης – Βγκορτς τονίζοντας πως η Μακάμπι Νετάνια σεβόμενη την επιθυμία και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή του επέτρεψε να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του, αφού η πρόταση της «Κυρίας» ήταν πολύ συμφέρουσα.

Διαβάστε επίσης: «Το “Παπαδοπουλος” δεν πωλείται. Μετά την προδοσία, έρχεται η Ανάσταση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ