aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ καλή συμφωνία €4.000.000!

Πολύ καλή συμφωνία €4.000.000!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα χέρια με τη Cyta για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την τριετία 2019-22 έχει δώσει η διοίκηση Ανδρέα Παντελή, ολοκληρώνοντας μια αρκετά καλή συμφωνία για την Ανόρθωση. Αν και αρχικά υπήρχαν ενδείξεις ότι το ποσό που θα δινόταν από τη Cyta στην ομάδα της Αμμοχώστου θα ήταν ελαφρώς μικρότερο από τα σημερινά χρήματα που λαμβάνει, εντούτοις μέσα από τις διαπραγματεύσεις του Ανδρέα Παντελή κατέστη δυνατό να πάρει κάτι περισσότερο.

Η Ανόρθωση βάζει στο ταμείο της 1.270.000 ευρώ ετησίως από την υφιστάμενη συμφωνία με τη Cytavision που εκπνέει τον Μάιο του 2019. Η συμφωνία για την τριετία 2019-2022, συνολικά ξεπερνά ελαφρώς τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Τα καθαρά έσοδα που θα βάλει η Ανόρθωση στο ταμείο της από τη νέα συμφωνία είναι 1.350.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα 4.050.000 ευρώ. Το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 200.000 ευρώ μιας και υπάρχουν και κάποια έξτρα.

Σε γενικές γραμμές η συμφωνία που κατάφερε να εξασφαλίσει η διοίκηση της Ανόρθωσης ήταν πολύ καλή και το μόνο που μένει για να επικυρωθεί είναι να πέσουν και επίσημα οι υπογραφές. Cyta και Ανόρθωση έδωσαν τα χέρια και μένουν πλέον τα τυπικά. Η συμφωνία αυτή έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της «Κυρίας». Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή θα κληθεί σύντομα για τις υπογραφές ώστε να κλείσει οριστικά το πιο πάνω θέμα. Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνάντηση σωματείων αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η Ανόρθωση δεν είχε παρευρεθεί.

Διοικητικά η «Κυρία» δείχνει να κάνει κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα τη βοηθήσουν και στο μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της σεζόν να προκύψουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις σε κάποια θέματα. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του «τρέχουν» καθημερινά πολλά και διάφορα θέματα τα οποία είναι σημαντικά στο να μπορέσει η ομάδα να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται και το μπάτζετ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την πορεία της ομάδας στο κύπελλο. Αν έρθει η κατάκτηση του κυπέλλου και ταυτόχρονα και η έξοδος στην Ευρώπη, θα φέρει νέα δεδομένα ενόψει και της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ