aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοδοσφαιριστής Ντιναμό Μινσκ: «Όλοι σταμάτησαν, πρέπει και στη Λευκορωσία!»

Ποδοσφαιριστής Ντιναμό Μινσκ: «Όλοι σταμάτησαν, πρέπει και στη Λευκορωσία!»

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο Ντανίλο Κάμπος βλέποντας όλη την Ευρώπη να έχει αναστείλει τις διοργανώσεις της και στη Λευκορωσία να συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ντιναμό Μινσκ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την κατάσταση που βιώνει.

«Παντού έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, ακόμη και σε λίγκες όπου οι παίκτες έχουν τεράστια συμβόλαια. Οπότε εμείς γιατί συνεχίζουμε; Θα πρέπει να σταματήσουμε κι εμείς. Ανησυχούμε και φοβόμαστε, δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Εδώ και δύο εβδομάδες συζητάνε για πιθανή αναστολή της δράσης, αλλά πάντα βρίσκουν μια δικαιολογία. Τώρα λένε πως υπέγραψαν τηλεοπτικά συμβόλαια. Εμείς όμως βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και ανησυχούμε. Έχουμε οικογένειες και δεν παίζεις με την υγεία σου. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξεχνιέσαι, αλλά μέχρι τότε είναι συνέχεια στο μυαλό σου. Πάω στις προπονήσεις και προσπαθώ να έχω τη μικρότερη δυνατή επαφή με τους άλλους. Δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο και τα σχολεία έχουν κλείσει, αλλά το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και εμείς ανησυχούμε», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ