aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠληρώνει «πακέτο» Όρενμπουργκ – Μαμούκα, έμβασμα €150.000

Πληρώνει «πακέτο» Όρενμπουργκ – Μαμούκα, έμβασμα €150.000

Συμφέρουσα για την Ανόρθωση κρίνεται η συμφωνία του Χρίστου Πουλλαΐδη με την Όρενμπουργκ και τον Γεωργιανό ατζέντη, Μαμούκα για αποπληρωμή των οφειλών που άφησε η διοίκηση Ανδρέα Παντελή.

Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» διευθέτησε όπως η «Κυρία» πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ και να εξοφλήσει και τις δύο περιπτώσεις που αποτελούν τον μεγαλύτερο οικονομικό «βραχνά» για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Θυμίζουμε το κόστος μετεγγραφής του Ντούρις ξεπέρασε τις 700.000 ευρώ, καθώς υπήρχε ημερήσιος τόκος καθυστερημένης πληρωμής, ενώ με βάση τη συμφωνία Παντελή – Μαμούκα ο Γεωργιανός ατζέντης θα λάμβανε 400.000 ευρώ ως μπόνους για τις μετεγγραφές Κατσαράβα, Ντούρις και Μικελτάντζε.

Διαβάστε επίσης: Υποβιβάστηκε και έρχεται στην Ανόρθωση

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έστειλε στην Όρενμπουργκ το ποσό των 150.000 ευρώ, το οποίο αφορά την πρώτη δόση αποπληρωμής και σταδιακά η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να καταβάλει άλλες τρεις δόσεις, ώστε να γλυτώσει πιθανές κυρώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ