aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥποβιβάστηκε και έρχεται στην Ανόρθωση

Υποβιβάστηκε και έρχεται στην Ανόρθωση

Την ήττα με 3-0 από την Ουνιόν γνώρισε η Μάγκντεμπουργκ για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Γερμανίας. Η ομάδα του Γκεόργκι Λόρια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Γ’ Κατηγορία κι έτσι ο διεθνούς τερματοφύλακας με βάση όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συμφωνήσει με τον συμπατριώτη του πορτιέρε και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μάγκντεμπουργκ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ξεκαθαρίζει η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης για Σταύρο Δημοσθένους

Απομένει άλλη μια αγωνιστική για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις πέντε μετεγγραφές που έχει ήδη «καπαρωμένες» ο Κετσπάγια. Ο 51χρονος τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βγκορτς (κεντρικός αμυντικός), Γκαλίτσιο (δεξί μπακ και κεντρικός αμυντικός), Βασιλακάκη (οκτάρι) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ