aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠετράκης: «Έχω μεγάλη πίστη, η στάση μου δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα»

Πετράκης: «Έχω μεγάλη πίστη, η στάση μου δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα»

Την πίστη του προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του Aπόλλωνα τόνισε ο Γιάννης Πετράκης, μετά τη νίκη με αντίπαλο τον Εθνικό, ενώ συμπλήρωσε δηλώνοντας πως σήμερα ο Απόλλων έκανε μια πολύ μεστή, ουσιαστική και ποιοτική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα:

Αρχικά ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν μια πολύ μεστή, ουσιαστική και ποιοτική εμφάνιση, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν δεχθήκαμε καμία ευκαιρία. Πολλά μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Αυτό είναι το νούμερο ένα και η στάση μου δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα. Αυτό το μεταφέρω κάθε μέρα στους παίκτες».

Για τον Γκακπέμ είπε: «Eίναι παίκτης της ομάδας μας και είμαι χαρούμενος με αυτό που έδειξε, μπορεί να βοηθήσει. Ήταν κέρδος για την ομάδα σήμερα ο Γκακπέ».

Για τους Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς ενόψει Ομόνοιας: «Είναι σε καλό δρόμο οι Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς. Είτε την Τετάρτη είτε την άλλη Κυριακή θα τους έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ