aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερίπατος των Μπακς στη Νέα Υόρκη, «τριπλός» Γιάννης

Περίπατος των Μπακς στη Νέα Υόρκη, «τριπλός» Γιάννης

Εννιά νίκες στις τελευταίες δέκα επισκέψεις τους στη Νέα Υόρκη έχουν από τα ξημερώματα οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα με 123-102 των Νικς.

Τα «ελάφια» πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση τα ξημερώματα, ξεκινώντας το ματς με 6/6 τρίποντα και σε κάποια στιγμή του αγώνα είχαν αποκτήσει προβάδισμα 29 πόντων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε το λόγο που θεωρείται MVP και φέτος, αφού έκανε triple-double και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους (με 6/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/8 βολές), 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μοίρασε χρόνο στους παίκτες που ήταν στον πάγκο, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που έπαιξε για 7 λεπτά και είχε 4 πόντους, με 2 ασίστ και ένα μπλοκ. Ο Κρις Μίντλετον και ο Κάιλ Κόρβερ είχαν 23 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Από την Νέα Υόρκη ξεχώρισε ο Τζούλιους Ραντλ είχε 20 πόντους (μάζεψε και 8 ριμπάουντ), ο Κέβιν Νοξ 19, ο Αρ Τζέι Μπάρετ 17 πόντους (αλλά με 6/16 σουτ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ