aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεριμένοντας άσπρο καπνό

Περιμένοντας άσπρο καπνό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η σημερινή ημέρα ίσως φέρει εξελίξεις για τη Νέα Σαλαμίνα. Απόψε θα συνεδριάσει η διοίκηση και τα μέλη της ελπίζουν ότι θα βγει άσπρος καπνός αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Πάρη Ανδρέου και ότι δεν θα ζητήσει νέα παράταση. Επίσης, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αντόνιο Κονσεϊσάο.

Αναφορικά με τον Ανδρέου, μέχρι χθες δεν είχε ανακοινώσει την απόφασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», πάντως, συζητά μαζί τους για τις επόμενες κινήσεις του σωματείου. Κάτι που φανερώνει ότι η ζυγαριά γέρνει προς την παραμονή του.

Όσο για τον Κονσεϊσάο, υπάρχουν δύο παράμετροι. Η πρώτη είναι να αποφασίσουν οι ερυθρόλευκοι ότι θέλουν να πορευτούν μαζί του στην επόμενη σεζόν. Η δεύτερη είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, καθώς θα ζητήσει αύξηση. Κάτι λογικό καθώς η υφιστάμενη συνεργασία είναι διάρκειας δύο μηνών. Κάτι σαν… τιμή γνωριμίας.

Εν τω μεταξύ, η Νέα Σαλαμίνα αποχαιρέτησε χθες τον Νικόλα Εγγλέζου, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία για εξειδικευμένες εξετάσεις για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αναφέρεται, είναι πιθανόν μάλιστα να γίνει και επέμβαση για πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Εγγλέζου θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, από την οποίαν αγωνίστηκε δανεικός στους ερυθρόλευκους. Επίσης, ο Γιάννης Κούσουλος υποβλήθηκε χθες με επιτυχία σε αρθροσκοπική αποκατάσταση τενοντίτιδας επιγονατιδικού στο αριστερό γόνατο. Εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε περίπου τρεις μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ