aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεντάρα η Σάλκε, «καθάρισε» κι η Λεβερκούζεν

Πεντάρα η Σάλκε, «καθάρισε» κι η Λεβερκούζεν

Πρόκριση με πεντάρα για τη Σάλκε και με τεσσάρα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «βασιλικοί μπλε» πέρασαν με το 5-0 από την έδρα της Ντρόχτερσεν Άσελ, πετυχαίνοντας τα τέσσερα τέρματα της στο δεύτερο μέρος μετά το 60ο λεπτό. Ο Σκρζιμπίσκι άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό, ο Μπουργστάλερ «χτύπησε» στο 61’ και το 83’, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν ο Καλιτζούρι (με πέναλτι) στο 65’ και Μέρκαν στοι 73’.

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-1 ξεπέρασε το εμπόδιο της Άαχεν η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου (ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε), καθώς ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο. Ο Χάκενμπεργκ άνοιξε το σκορ στο 19’ και ο Βόλαντ στο 39’ ζευγάρωσε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ ο Μπαταρίλο μείωσε στο 56ο λεπτό. Ο Μπέιλι έκανε το 3-1 στο 72’ και Χάβερτζ σκόραρε στο 88ο λεπτό.

Η Καϊζερσλάουτερν πήρε τη νίκη με 20 επί της Μάιντς και την πρόκριση, καθώς ήταν πιο ουσιαστική στην τελική ευθεία και σκόραρε με τους Σταρκ (63’) και Πικ (90’).

Τα αποτελέσματα
Καϊζερσλάουτερν-Μάιντς 2-0
Άαχεν-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-4
Ντάσεντορφ-Διναμό Δρέσδης 0-3
Ντρόχτερσεν Άσελ-Σάλκε 0-5
Βικτόρια Μπέρλιν-Μπίλεφελντ 0-1
Βερλ-Άουγκσμπουργκ 2-1
Βάκερ-Άουε 1-4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ